DIPLOMA'S VOOR LEERLINGEN TRANSPORT & LOGISTIEK

Zes leerlingen van Opleidingscentrum Transport & Logistiek hebben woensdag 12 juli hun diploma chauffeur wegvervoer mogen ontvangen. Naast een diploma en een vaste baan bij het stagebedrijf, ontvingen ze een mooie softshell jas met logo.Deze leerlingen zijn 1 september samen met zestien anderen aan hun 2-jarige opleiding bij OT&L aan de Morsweg in Rijssen begonnen. Normaal duurt de opleiding 2 jaar maar omdat deze zes leerlingen gebruik hebben kunnen maken van het versnelde traject, kunnen ze na 1 jaar al de weg op bij hun nieuwe baas. De overige leerlingen hopen het komende schooljaar hun opleiding af te ronden.

Deze prachtige opleiding tot chauffeur wegvervoer met baangarantie gaat ook het komende schooljaar weer van start. De praktijkopleiders van de verschillende bedrijven als ook de docenten van het ROC staan na de vakantie weer klaar om de jonge enthousiaste leerlingen op te leiden tot volwaardige chauffeurs.

De intakegesprekken met de nieuwe leerlingen hebben inmiddels plaatsgevonden en ook de toewijzing aan een leerbedrijf is afgerond.
Geïnteresseerden in deze opleiding kunnen zich nog via de website www.otenl.nl aanmelden want er zijn nog enkele leerwerkplekken vrij voor dit jaar.


OPLEIDINGSCENTRUM TRANSPORT
& LOGISTIEK RIJSSEN-HOLTEN

CONTACTGEGEVENS OT&L
Morsweg 24
7461 AG  Rijssen
info@otenl.nl


AANMELDFORMULIER DOWNLOADEN

Contactformulier

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het volgen
van een opleiding bij ot&l?


Persoonsgegevens

Overige informatie

Ik wil meer informatie over de volgende opleiding: