logistiek medewerker

MBO Opleiding bbl/2

MELD JE AAN VOOR DE OPLEIDING


>> Baangarantie     >> Leerwerkplek

GEGARANDEERT EEN leerwerkplek EN EEN BAAN BIJ EEN OT&L LIDBEDRIJF

Logistiek medewerker BBL/2 

Jij zorgt voor alles wat het magazijn in- en uitgaat. Dat magazijn houd je samen met collega’s schoon en opgeruimd. Binnenkomende goederen ontvang je en je slaat ze op. Goederen die verzonden worden, verzamel jij en je maakt ze verzendklaar. De voorraad wordt regelmatig geïnventariseerd. Jij telt dan de aanwezige goederen en controleert of de aantallen kloppen met de administratie. Als er nieuwe goederen binnenkomen, voer je die in het voorraadsysteem
in. Je werkt met moderne computerapparatuur en middelen zoals heftrucks. Soms heb je contact met klanten via de telefoon of bij de balie.

Je hoeft niet opzoek naar een leerwerkplek die regelen wij! Na het behalen van je diploma kun je direct aan het werk bij een van de aangesloten OT&L bedrijven.

STAP 1. Aanmelden bij ROC van Twente:
>> KLIK HIER - AANMELDEN OPLEIDING LOGISTIEK MEDEWERKER

  • Klik op ‘meld je aan voor deze opleiding’.
  • Je gaat je nu aanmelden voor de opleiding, lees alles goed door.
  • Klik op ‘start aanmelding’.
  • Doorloop alle 7 stappen.
  • Let op stap 1, bij locatie klik je op ‘Rijssen, Morsweg’, dat is OT&L.
  • Stap 7 controleer alles en verstuur je aanmelding.


STAP 2. Aanmelden bij OT&L Rijssen-Holten:
>> KLIK HIER - AANMELDINGSFORMULIER OT&L


Wanneer jij je hebt aangemeld bij het ROC van Twente, vul je jouw gegevens in op het aanmeldingsformulier van OT&L en stuur ons het formulier retour zodat wij weten dat jij hebt gesolliciteerd en wij de aanmelding via het ROC van Twente kunnen verwachten. Wanneer wij van het ROC van Twente jouw aanmelding ontvangen, plannen wij een sollicitatiegesprek in. Na dit gesprek gaan we eens kijken of wij je aannemen en gaan plaatsen bij een van onze lid bedrijven. Mocht je aangenomen worden dan gaan we een arbeidsovereenkomst aan van 2 jaar en bij goed functioneren en het behalen van je diploma heb jij recht op je BAANGARANTIE!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het volgen
van een opleiding bij ot&l?


Persoonsgegevens

Overige informatie

Ik wil meer informatie over de volgende opleiding: